Prednosti

PRO JOB pomeni vrhunsko kvaliteto, ki je v vseh situacijah funkcionalna.
Naš design vedno izhaja iz dejstva, da je zagotovljena ergonomičnost pri najzahtevnejših delih. Posebni poudarek dajemo tudi zelo udobnemu počutju in izgledu vseh izdelkov.

PROJOB – USTREZA NAJZAHTEVNEJŠIM POTREBAM

Ergonomičnost in funkcionalnost
Naši izdelki so inovativni v več pogledih. Poseben poudarek dajemo ergonomičnosti in funkcionalnosti delovnih oblek. Obe zahtevi z roko v roki zagotavljata: obleke, ki so ergonomično brezhibne, so tudi optimalno funkcionalne. V naših oblekah se počutite udobno in izgledate odlično.
Dolga leta so se delovne obleke izdelovale s telovniki za orodje in velikimi žepi za orodje na hlačah. Vendar nošnja orodja v delovnih oblačilih hitro povzroči obrabo ramen in kolkov, posledično pa to pomeni otrplost rok  in nog. Fizične obremenitve lahko preprečimo s pravilno razporejenim orodjem, instrumenti, vijaki itd. Pravilna in varna razporeditev nam olajša delo, ki postane učinkovitejše. Več o tem lahko najdete v poglavju »Sistemi za nošenje orodja«.


Design in kvaliteta
Delovna oblačila morajo biti visoko odporna in trpežna. Mi uporabljamo močne, materiale preizkušene po strogih merilih. Detajli oblačil so lepi in funkcionalni. Področja, ki se bolj obrabijo pri delu so še posebej ojačana. Podrobnosti o tem lahko najdete pri posameznih izdelkih v katalogu. To je prednost, ki garantira trpežnost in dolgi rok uporabe oblačila.


Novi časi, nove potrebe! 
Meja med novimi zahtevnimi nalogami in poklicnimi kategorijami se počasi briše. Fleksibilnost, osebni pristop in profesionalnost so nove zahteve. Eden naših osnovnih principov izdelave oblek je, da naj bo delovna obleka značilnega videza. Tudi življenje je več kot delo in meja med delom in počitkom je vedno bolj zabrisana. Večina naših oblačil je primerna tudi za nošnjo po končanem delu.


Zadovoljstvo!
Če se počutite dobro, napredujete in ste uspešni. Naše obleke zagotavljajo oboje: delovno zadovoljstvo in učinkovitost. Delovno zadovoljstvo je največja investicija v zaposlene. Ljudje, ki delajo z veseljem dosegajo osebno rast in pripomorejo k napredku podjetja. Dobro počutje zaradi dobre obleke in pravilne izbire omogoča lažje delo z večjim zadovoljstvom.